keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Luontaisesti gluteeniton pizza

Pizza

1 1/2 dl mantelijauhoja
1 1/2 dl tummia riisijauhoja
1 dl täysjyvämaissijuhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl psylliumia
1/2 tl ksantaania
1 tl suolaa
11 g kuivahiivaa
2 dl vettä
5 rkl oliiviöljyä

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää 42 asteinen vesi. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää öljy. Kauli taikina leivinpaperin päällä perhepizzan kokoiseksi ympyräksi ja anna kohota noin puoli tuntia. Lisää haluamasi täytteet.
Esim.
tomaattisose
kinkkusuikaleet
anans
herkkusienet
juustoraaste

Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-30 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!