Katkarapuwokki
250 g kaalia
2 porkkanaa
1 oranssi paprika
1 pussi katkarapuja
1 valkosipulin kynsi puristettuna
1 tl hienoa merisuolaa
2 rkl mango chutneytä
Pieni loraus chilikastiketta
Ripaus lime pippuri sekoitusta
Pieni loraus vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 dl vettä
Voita paistamiseen
2 porkkanaa
1 oranssi paprika
1 pussi katkarapuja
1 valkosipulin kynsi puristettuna
1 tl hienoa merisuolaa
2 rkl mango chutneytä
Pieni loraus chilikastiketta
Ripaus lime pippuri sekoitusta
Pieni loraus vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 dl vettä
Voita paistamiseen
125 g Riisinuudeleita
Vettä keittämiseen
Vettä keittämiseen
Pese vihannekset, kuori ja pilko porkkanat
aivan pieniksi kuutioiksi. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuullota
porkkanoita, kaalia ja valkosipulia pannulla, lisää 1 dl vettä ja
kypsennä kannen alla kunnes ne ovat pehmenneet.
Kypsennä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Mausta
kasvikset suolalla, lime pippurilla, chilikastikkeella, balsamiviinietikalla ja mango
chutneyllä. Lisää paloiteltu paprika ja kypsennä vielä kunnes paprika on
hieman pehmennyt. Lisää katkaravut ja keitetyt riisinuudelit, lämmitä
kunnes katkaravut ovat lämpimiä, mutta varo kypsentämästä niitä
sitkeiksi.
Maun mukaan voit lisätä lautaselle kaveriksi vielä 1 tl mango chutneytä.
Maun mukaan voit lisätä lautaselle kaveriksi vielä 1 tl mango chutneytä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista!