keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Katkarapuwokki


Katkarapuwokki

250 g kaalia
2 porkkanaa
1 oranssi paprika
1 pussi katkarapuja
1 valkosipulin kynsi puristettuna
1 tl  hienoa merisuolaa
2 rkl mango chutneytä
Pieni loraus chilikastiketta
Ripaus lime pippuri sekoitusta

Pieni loraus vaaleaa balsamiviinietikkaa
1 dl vettä
Voita paistamiseen

125 g Riisinuudeleita
Vettä keittämiseen

Pese vihannekset, kuori ja pilko porkkanat aivan pieniksi kuutioiksi. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuullota porkkanoita, kaalia ja valkosipulia pannulla, lisää 1 dl vettä ja kypsennä kannen alla kunnes ne ovat pehmenneet.

Kypsennä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kasvikset suolalla, lime pippurilla, chilikastikkeella, balsamiviinietikalla ja mango chutneyllä. Lisää paloiteltu paprika ja kypsennä vielä kunnes paprika on hieman pehmennyt. Lisää katkaravut ja keitetyt riisinuudelit, lämmitä kunnes katkaravut ovat lämpimiä, mutta varo kypsentämästä niitä sitkeiksi.

Maun mukaan voit lisätä lautaselle kaveriksi vielä 1 tl mango chutneytä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!