torstai 20. helmikuuta 2014

Omenapaistos

Omenapaistos

5 omenaa
125 g voita tai kookosöljyä
2 dl mantelirouhetta
0,5 dl sokerijuurikaskuitua hiutaleina
1 dl mantelijauhetta
1 dl fariinisokeria

Kuori omenat, poista siemenkota ja paloittele omena viipaleiksi. Voitele uunivuoka, asettele omenalohkot vuokaan. Sekoita huoneenlämpöisen voin sekaan muut aineet ja laita seos omenalohkojen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia kunnes pinta on rapea ja saanut hieman ruskeaa väriä pintaansa.
Tarjoa hieman jäähtyneenä vanilijajäätelön tai vanilijakastikkeen kera.

1 kommentti:

  1. Kiva lisä tässä ohjeessa tuo sokerijuurikaskuitu. Gluteenittomassa kun kuidut jää helposti liian vähälle. Tulee varmasti herkullinen jälkiruoka.
    Kiitos ohjeesta, ensi kerralla valmistankin jälkkärin tämän ohjeen mukaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!